Danmarks Største Fredagsbar og Idrætsdag

Den anden fredag i september afholder Studenterrådet sammen med Aarhus Universitets-Sport (AUS) hvert år Danmark Største Fredagsbar og Idrætsdag, som er en kæmpe sports- og festdag for alle studerende ved Aarhus Universitet og andre videregående uddannelser i Aarhus.

Formålet med Danmarks Største Fredagsbar og Idrætsdag er at skabe et arrangement, som kan give både nye og gamle studerende en følelse af at være en del af et større fællesskab.

Om formiddagen starter de forskellige idrætsforeninger under AUS idrætsdagen med forskellige turneringer.
De studerende kan tilmelde sig idrætsdagen og dyste mod hinanden i blandt andet strandvolley, fodbold og øl-bowling. Derudover har de studerende også mulighed for at slå sig ned på plænerne med billige og kolde øl, inden koncerterne starter først på aftenen. Musikprogrammet er altid sammensat, så der er lidt for enhver smag.

I år var blandt andre WhoMadeWho, The Eclectic Moniker og Vild $mith med til at sørge for, at alle havde en super fed aften.

IMG_3661

Planlægningen af Danmarks Største Fredagsbar og Idrætsdag foregår løbende. På hjemmesiden (www.danmarks-storste.dk) og arrangementets Facebook-gruppe, kan du følge med i arbejdet og læse de allernyeste nyheder om årets festdag.