3000 studerende demonstrerer mod milliardnedskæringer

Regeringen mener, der skal spares 8,7 milliarder på uddannelse frem til 2020. Det kommer vel og mærket oven på et år, hvor en vis fremdriftsreform er blevet hverdag for de studerende på Aarhus universitet, som presser de studerendes uddannelses kvalitet. Da der er mindre tid til praktikforløb, mentor- og instruktørjobs og udlandsophold. Hvis regeringen får deres vilje skal universiteterne også spare 8,7 milliarder.

Det ligner derfor et år, hvor uddannelserne får lov til at bøde. Derfor har Studenterrådet på Aarhus Universitet været med til at arrangere en demonstration, hvor de studerende har muligheden for at vise deres utilfredshed og råbe Christiansborg-politikkerne op

Indtil videre har 3000 studerende meldt deres ankomst, og vi forventer at kunne ramme op til 5000.

Kom og vær den 29. oktober kl. 16.00 på Rådhuspladsen i Aarhus.

Har du lyst til at læse mere om demonstrationen så besøg Facebook-siden her.

8,7