Intet universitet uden

Studenterrådet

Studenterrådet er en organisation, der fungerer som de studerendes talerør. Både internt på Aarhus Universitet og i den offentlige debat. Det har vi gjort siden 1932. Vi varetager de studerendes faglige, sociale og økonomiske interesser ved at kæmpe for de bedste rammevilkår for os studerende.

Fagråd

Studenterrådet udgøres af råd fra de mange studier på Aarhus Universitet. Vi samler studerende på tværs af studier, så vi sammen kan kæmpe for undervisning af høj kvalitet, ejerskab over de lokale studiemiljøer samt sige nej tak til politiske reformer, der skader vores hverdag som studerende.

Bliv aktiv!

Uden alle de aktive frivillige, der hver dag gør et kæmpe stykke arbejde i fagrådene, studienævn, i Retshjælpen, i bladet Delfinen og i Studenterrådets udvalg, kampagner og arrangementer, ville Studenterrådet ingen ting være!

Mød sekretariatet

Seneste nyt fra Studenterrådet

Deltag i #AURUN og vind fede præmier

Studenterrådet ved Aarhus Universitet inviterer alle studerende og medarbejdere på en løbetur 12. og 13. december, hvor det ikke gælder om at være hurtigst! Du har blandt andet chancen for at vinde et af tre

Læs mere