128407097_10157736323126497_7907017358773741474_o

Deltag i #AURUN og vind fede præmier

Studenterrådet ved Aarhus Universitet inviterer alle studerende og medarbejdere på en løbetur 12. og 13. december, hvor det ikke gælder om at være hurtigst! Du har blandt andet chancen for at vinde et af tre gavekort á 500,- til Magasin – et godt tilskud til julegaveindkøbene, eller til lidt selvforkælelse!

Så tag en lille pause fra læsningen og deltag. Du må løbe lige præcis der hvor du er – der er ingen bestemt rute. Alle kan være med! Kan du ikke løbe, så gå eller rul en tur i den friske luft!

Læs mere og tilmeld dig her: https://fb.me/e/4W6dfHlK4

Studenterrådet ønsker alle en god løbetur!

Sådan tilmelder du dig
Tilmelding foregår på www.kurser-sr.nemtilmeld.dk/27/. Når du er tilmeldt, skal du hente dit startnummer i Stakbogladen, Studenterhuset – Fredrik Nielsens Vej 4, 8000 Aarhus ( Deres åbningstider er mandag-fredag 10-17)
Sådan deltager du
Tag dit startnummer på, og løb en tur! For at deltage, skal du lægge et billede fra din tur på på Instagram hvor man kan se dit startnummer og med et bredt smil! Tilføj tags #AURUN #auløberhverforsig (vigtigt, ellers kan vi ikke finde dit billede) og tag også gerne @studenterraadetau og @aarhusuni
Bedste billede
Rektor Brian Bech Nielsen og prorektor Berit Eika udvælger det bedste billede, og kvitterer med en signeret kaffekop til læsningen! Studenterrådet giver et gavekort til Magasin.
Lodtrækningspræmier
Der er lodtrækningspræmier, hhv. 3 til studerende og 1 til medarbejdere

Flags Widget powered by AB-WebLog.com.