Frivillig SoMe-ansvarlig på AU’s studiemagasin

Vil du have et studiejob, hvor du får erfaring med sociale medier, æstetik og online fortællinger?

Vi søger en frivillig online marketing-medhjælper til studiemagasinet Delfinen, som er et online magasin for alle studerende på Aarhus Universitet. Vi distribuerer vores journalistiske historier på vores hjemmeside og på Facebook. Derudover ønsker vi at skabe opmærksomhed omkring magasinet gennem online fortællinger på Facebook og Instagram.

Som online marketing-medhjælper kommer du til at udvikle spændende, humoristisk og relevant indhold på vores SoMe-platforme. Det kræver, at du er kreativ og analytisk og har en god forståelse for, hvad der interesserer den generelle studerende på Aarhus Universitet. Du skal have lysten til at konceptudvikle og styrke magasinets position blandt de studerende gennem fx konkurrencer på Facebook eller fortællinger på Instagram fra livet på eller omkring universitetet.

Du får mulighed for at udvikle dig både professionelt og personligt og sætte dit eget præg på Delfinens sociale medieplatforme.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med magasinets chefredaktør og Studenterrådets kommunikationsansvarlige. Sammen skal I lægge en strategi for det næste års arbejde med magasinet. Arbejdstiden vil være 1-3 timer og ugen.
Vi forventer

• At du har mindst et år tilbage på Aarhus Universitet
  • At du er både analytisk og kreativ
  • At du er opsøgende og tør tage ansvar
  • At du har lysten til at sætte dit eget præg på magasinets SoMe-profiler
  • At du deltager aktivt ved Delfinens månedlige redaktionsmøder

Vi kan tilbyde

• Et stærkt fagligt og socialt miljø med fokus på godt humør
  • Muligheden for en masse sparring
  • Et udvidet netværk af mennesker på universitet
  • Mulighed for at arbejde sammen med fotografer, skribenter og en uddannet grafiker
  • Relevant erfaring til dit CV samt en skriftlig anbefaling.

Vil du være en del af Delfinens frivillige team, så send din ansøgning, CV og evt. links til dine profiler, grafisk arbejde eller andet relevant pr. mail til delfinen@sr.au.dk mærket ”SoMe-ansvarlig”.

Samtaler afholdes løbende. Ansøgningsfrist d. 15/9.