Studieøkonomi

Sådan kommer du gennem din studietid uden minus på kontoen.

Budget, indboforsikring, SU-lån og forældrekøb. Det kan være overvældende at skulle forholde sig til den jungle af økonomiske termer, man som ny studerende pludselig står over for. Men det behøver ikke være en uoverskuelig opgave at holde styr på økonomien. Med en række gode råd i bagagen bliver det meget lettere at klare studiet uden minus på kontoen og en stor gæld.

Sammen med Djurslands Bank afholder vi dette kursus, hvor du vil få hjælp til at komme gennem studiet med økonomien i orden. Der vil blandt andet være fokus på budgetlægning, bankers holdning til SU-lån, hvordan man forsikrer sig og forældrekøb set fra de unges side.

Der vil desuden være en lille konkurrence, så bare rolig, det bliver ikke så tørt, som privatøkonomi lyder.

 

Underviser: Djurslands Bank har mange års erfaring med rådgivning direkte til den studerende. I Ungbank har Djurslands Bank fokus på unge i alderen 18-29 år og har derfor masser af erfaring med rådgivning til unge.

Pris: Gratis!

Kursusnummer: S201701

Tid og sted: torsdag d. 28./7 kl. 16:00-18:00

Studenterrådet v. Aarhus Universitet, Fredrik Nielsens vej 2-4, 8000 Aarhus C

Tilmeldingsfrist: d. 21. september

Tilmelding: For at tilmelde dig kurset skal du sende en mail til kontor@sr.au.dk, hvori du oplyser kurset du gerne vil tilmeldes, foruden dit fulde navn, adresse, CPR-nummer og din studieretning.