LinkedIn for studerende

Workshoppen: Vær tilgængelig og du opnår synlighed – Hvordan bruges LinkedIn som redskab til jobsøgning?

Tilgængelighed kan skabe synlighed. Ved denne workshop vil branding- og strategirådgiver Christen Mau fortælle, hvordan man kan bruge LinkedIn til at tjene sig ind i andre folks bevidsthed og komme højere op i søgninger. Det vil være et praktisk kursus i knapperne, og om hvordan man kan udfylde de forskellige felter, så man opnår resultater ved  jobsøgning, opbyggelsen af netværk, vidensdeling eller personlig branding.

Underviser:

Christen Mau (MauSen) rådgiver til hverdag i branding og strategisk kommunikation via digitale teknologier herunder LinkedIn. Christen er officiel LinkedIn Super User og arbejder med LinkedIn for at forbedre brugeroplevelsen. Han har blandt andet arbejdet med at forbedre LinkedIn’s danske og norske Geoindeling. Siden 2012 har Christian været Official LinkedIn® Talent Solutions Partner. Han har desuden skrevet 4 bøger om LinkedIn, blandt andet om hvordan man opnår synlighed, og hvordan man netværker sig til et job. Alle bøger tager udgangspunkt i LinkedIn. Christian Mau mener, overordnet set, at synlighed og tilgængelighed er adfærdsbetonet, og at smilet er den korteste vej mellem mennesker. Han er ikke uden humor og en god sparringspartner, når det gælder udfyldelse af ens LinkedIn profil.

Workshoppen understøttes af fire konkrete cases og der præsenteres tre forskellige opskrifter, herunder hvordan du skriver til beslutningtager. Det hele er ‘hands-on’ og kan benyttes med det samme.  

Tidspunkt: 
27. september kl. 10 – 15  Kursusnummer S60