I Antrotinget (fagrådet for Antropologi) arbejder vi for at sikre dine rettigheder som studerende samt styrke udviklingen af studiemiljøet, fagligt såvel som socialt. Som studerende har man krav på at have direkte indflydelse på sit studie, og denne indflydelse forvalter Antrotinget; så har du forslag til studieordning eller har du opdaget et problem faglig eller socialt, er det os du kan tage fat i. På den måde fungerer Antrotinget som kommunikationsled mellem studerende, afdelingen på Antropologi og universitet.

Antrotinget er en åben organisation, hvilket betyder, at alle er velkomne til at deltage i vores møder. Møderne foregår sidste onsdag i måneden i Nobelparken – da tidspunkt og mødelokale bookes ad hoc, skal man skrive til vores mail for at høre nærmere. Mødernes omdrejningspunkt er aktuelle problematikkerne som de studerende har skrevet til os om. 

Har du noget på hjerte, håber vi, at du vil gøre os opmærksom på det, så vi sammen kan udvikle det faglige og sociale studiemiljø på Antropologi.

Kontaktpersoner: 

Forperson: Ellen Harpøth Lauersen, tlf.: 31505453

Kommunikationsansvarlig: Frederik von Lillienskjold Hjortshøj, tlf.: 22862862, email: antrotinget@gmail.com

Facebookside: https://www.facebook.com/AntrotingetAU/