I Historisk Fagudvalg mødes de historiestuderende. Det er her, man diskuterer aktuelle emner og problemer på Afdelingen. Alle studerende ved Historisk Afdeling er velkomne ved Fagudvalgsmøderne, og det er ganske uforpligtende at møde op. Man behøver ikke at komme hver gang, men ønsker man et problem eller emne debatteret, dukker man op – og så drøfter vi tingene og gør (forhåbentlig) noget ved det. Møderne ligger cirka hver anden tirsdag i fagudvalgets lokale (bygn. 410, lok. 246).

Desuden er det i Fagudvalget, at de historiestuderende vælger deres repræsentanter til de vigtige politiske fora på Afdelingen og resten af universitetet. Det er også fra Fagudvalget, at disse repræsentanter får deres mandat til at udtale sig på de studerendes vegne. Derfor er det vigtigt, at alle meninger er repræsenteret i Fagudvalget. Dette kan kun sikres ved, at de studerende (dvs. du) dukker op og giver dine meninger til kende. Vi praktiserer direkte demokrati – dvs. én studerende, én stemme. Der er altså brug for din mening, hvis de studerende fortsat skal yde en aktiv indflydelse på Historisk Afdeling, hvor der bliver lyttet og taget hensyn til Fagudvalgets anbefalinger. Hvis du vælger at kigge forbi til møderne, kan du ikke undgå at få viden om og indflydelse på dit studie og dine omgivelser.

Fagudvalget er – udover det rent faglige – også et godt sted at knytte kontakter på tværs af årgange og hold. Vi har næsten altid frisklavet kaffe på kanden og tid til en snak.

Så velkommen i Fagudvalget!

Kontakt:

Nordre Ringgade
bygn. 410 lok. 246
8000 Århus C

Tlf. 89422037
E-mail: Skriv i vores konference på First class.. eller send en mail til:  stud20115127@hum.au.dk

Træffetider:
Ingen faste træffetider, men der er møde hver 14. dag
Ellers kan man altid banke på og se om der er nogen (det er der ofte)