Se hvem der besøger Studiemessen 2015

Ville det ikke være skønt at få tilbud om billige forsikringer, fagrelevante studiejobs og rabat på din næste tur i biffen op til studiestart fra? d.31 august og to dage frem vil Aarhus Universitet være belejret af studiemesse, hvor gode tilbud og rabatter til studerende vil være omdrejningspunktet.

Studiemessen

I år får Studiemessen besøg af i alt 80 forskellige virksomheder og organisationer, som alle har et ønske om at give dig som studerende tilbud og rabatter, der kan gøre dit liv på SU nemmere det kommende år. Blandt deltagerne på Studiemessen vil være Abildskou, som tilbyder billig transport, Akademikernes ambitiøse A-kasse, som kan hjælpe dig med at finde attraktive studiejobs, gode praktikpladser og relevante kurser, samt Børsen der tilbyder en gratis måned som abonnent på børsen.dk.

Du kan læse om alle virksomhederne, der besøger messen, og hvad de tilbyder i messekataloget her

Folketinget kommer til Studiemesse

Får du nok af stande, prisskilte og herre i jakkesæt og deres salgstaler, kan du nyde en forfriskning i solgården med en øl i hånden. Til smagen af humle og lyden af loungemusik, vil der være chance for at støde ind i flere kendte folketingspolitikkere og tidligere ministre. Blandt andet bysbørnene og tidligere ministre Morten Østergaard og Nicolai Wammen. Den nuværende borgmester i smilets gør også sin entre i løbet af messen og ligeledes vil Jacob Mark fra SF og Henrik Dahl fra Liberal Alliance træde ind i Solgården.

Vi forventer at se mellem 15.000-20.000 studerende betræde messen, og vi håber fra Studenterrådets side også at se dig. Vi står bag Studiemessen, men repræsenterer også dig som studerende i det daglige. Vi kæmper for dine rettigheder, og derfor forsøger vi hvert år at skabe en god start på studieåret for de knap 40.000 studerende på Aarhus Universitet. Derfor er Studiemessen søsat for at give dig den bedste studiestart med gode tilbud og rabatter, som du kan gøre brug af i din hverdag.

Har du brug for retshjælp i forbindelse med eksempelvis lejeret og ansættelsesret eller studierelevante kurser om, hvordan du håndterer stress, får orden i studieøkonomien eller bliver stærkere til at skrive akademiske opgaver. Alt sammen kan lade sig gøre hos Studenterrådet, som har adresse på Frederik Nielsens vej 2-4 ved Studenterbaren.

Vi håber at se dig til Studiemessen.

Programmet kan ses på Studiemessens Facebook-side her