Facebook banner

Univalg 2020: Mikkel Grøne fra Studenterrådet valgt til universitetsbestyrelsen

Universitetsvalget er netop overstået, og det blev et rigtig godt valg for Studenterrådet og alle fagrådene.

Studenterrådet stillede selv kun op til bestyrelsesvalget. Her var der en plads på valg, og den vandt Mikkel Grøne med stor opbakning på hele 72,6 procent af stemmerne.

“Jeg er rigtig glad og rigtig taknemmelig. Det er noget af en tillidserklæring, og det er jeg enormt stolt af,” siger Mikkel Grøne.

Han indtræder officielt i bestyrelsen 1. februar 2021, hvor han kommer til at tage kampen op på højeste niveau sammen med Hanna-Louise Schou Nielsen, som allerede sidder i bestyrelsen – også valgt for Studenterrådet.

Masser af sejre til fagrådene
Det var ikke kun Studenterrådet, der havde en god dag. Også alle fagrådene var godt med.

Faktisk vandt fagrådene hvert eneste sted på nær et, hvor der var kampvalg. Dermed har de studerende på Aarhus Universitet sendt et klart signal om, at de vil have lokale medstuderende i Studienævn og Akademisk Råd.

Den samlede stemmeprocent til univalget blev med 16,26 procent en smule lavere end sidste år, men med COVID-19 var det forventet.

For mere information og en detaljeret oversigt over stemmefordeling: au.dk/valg

Flags Widget powered by AB-WebLog.com.