Stem Line

Line Dam Westengaard

Religionsvidenskab og Samfundsfag
24 år

Hvorfor stiller du op?
Kort sagt stiller jeg op til bestyrelsen, fordi jeg gerne vil repræsentere de studerende på AU. Jeg vil rigtig gerne agere talerør for universitetets mange studerende med lige så mange problemstillinger. Jeg syntes, det er vigtigt at de studerende har repræsentation helt oppe på universitets øverste niveau, og at denne repræsentation har en bred faglig forankring, hvilket Studenterrådet formår via fagrådene.

Baggrund
Udover at have været aktiv i mit lokale fagråd på Religionsvidenskab og Artsrådet, har jeg tidligere siddet et år i studienævn og uddannelsesnævn. I år sidder jeg i Akademisk Råd på Arts og er formand for Artsrådet.

Hvad vil du sætte fokus på?
Jeg startede selv i mit lokale fagråd på grund af frustrationer over besparelser på min og mine medstuderendes uddannelse. Jeg var træt af måden, man implementerer besparelserne på. Mit fokus vil derfor være at arbejde for at uddannelserne i højere grad er med til selv at skabe løsninger på problemstillinger, som universitetet står overfor.

Derudover mener jeg, at AU skal arbejde mere med studiemiljøerne, og på hvordan man giver de studerende det bedst mulige studeliv.

Følg lines valgkamp på facebook